Caiway aanbieding

Caiway wil iedere consument laten genieten van alles wat radio, televisie, internet en telefonie te bieden heeft. Met de diensten van Caiway kom je wat betreft de toekomst niet voor verrassingen te staan. Er is op internet veel informatie te vinden over de diensten van Caiway. Caiway is zich ervan bewust dat tijden razendsnel veranderen, en daarmee ook de mogelijkheden. Technische ontwikkelingen worden nauw in de gaten gehouden en Caiway probeert deze altijd als eerste op de markt te brengen. In 1995 was Caiway de eerste in Europa met internet via de kabel en ook introduceerden zij in 2005 als eerste in Nederland op grote schaal de digitale televisie. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een KPN aanbieding, maar zoals je kunt lezen is Caiway een echte leider op dit gebied. Maak nu gebruik van onze Caiway aanbieding en profiteer ook van alle voordelen.

Aanbieders vergelijken

Het is mogelijk om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. In een handig overzicht kun je direct zien op welke onderdelen een bepaalde aanbieder hoog of laag scoort. Ben je op zoek naar de laagste prijs of wil je de beste mogelijkheden? Op deze manier kies je alleen voor een aanbieder die echt bij je past. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Ziggo aanbieding. Ziggo is ook een van de grotere aanbieders van communicatie- en entertainmentdienst van Nederland, maar wij laten je graag zien waarom Caiway de beste keuze is.


Historie van Caiway

Wij nemen je graag mee in de historie van Caiway. CAIW levert sinds 1981 digitale radio, tv, internet en telefonie. Dit doen ze onder de naam Caiway. Caiway bood in 1995 als eerste in Europa internet via de kabel aan. Ook in 2005 deed Caiway iets spectaculairs. Toen was Caiway de eerste in Nederland die op grote schaal digitale televisie introduceerde.

Televisie

Natuurlijk vind jij het prettig om televisie te kijken met een mooi scherp beeld. Caiway neemt geen genoegen met minder. Caiway biedt Full HD aan als standaard. Je ontvangt al 70 zenders met Basic TV, waarvan maar liefst 35 zenders in Full HD kwaliteit. Zo kun je zorgeloos genieten van levendige kleuren, scherpe beelden en mooi geluid. Gewoon via je eigen kabel. Caiway is ervan overtuigd dat andere aanbieders veel minder zenders aanbieden in deze geweldige beeldkwaliteit. Op de website is er een mooie vergelijking met andere aanbieders gemaakt om te laten zien dat je geen spijt krijgt van je keuze voor Caiway. Caiway scoort hoog op prijs en aanbod. Profiteer hiervan en kies voor onze Caiway aanbieding.

Coax-kabel Caiway

Als je kiest voor Caiway kijk je standaard televisie via de coax-kabel. De meeste televisies hebben tegenwoordig een ingebouwde ontvanger waardoor het mogelijk is om direct te genieten van digitale televisie met het scherpste beeld. Het is niet meer nodig om een los kastje te gebruiken en ook de extra afstandsbediening is overbodig. Dit scheelt ook nog eens veel ruimte.

Full HD Kijkgarantie

Als je kiest voor een aanbieding Caiway ben je er altijd van verzekerd dat je kijkt naar televisiebeeld van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit is de bijzondere Full HD Kijkgarantie van Caiway. Ben je niet tevreden over de kwaliteit van je televisiebeeld? Dan kun je hier een beroep op doen. Caiway zorgt er natuurlijk voor dat dit niet nodig is. Het is van belang dat er een goede binnenhuisinstallatie is aangelegd en dat je voldoet aan alle gestelde aansluitvoorwaarden om de Full HD televisiebeeld te kunnen ontvangen. Je kunt een Full HD kijkgarantie formulier downloaden, invullen en opsturen. Na ontvangst zorgt Caiway ervoor dat er kosteloos een monteur langskomt die de installatie en het binnenkomend signaal in je woning gaat controleren.

Internet via glasvezel

Ben je op zoek naar supersnelle internet? Dan ben je bij Caiway aan het juiste adres. Met glasvezel is het mogelijk om met de snelheid van het licht tot wel 600 Mbit/s het internet te gebruiken. Ook downloaden en uploaden kun je met een enorme snelheid doen. Moet je foto’s uploaden, grote bestanden e-mailen of filmpjes streamen? Dat is zo gebeurd. Nu hoef je nooit meer lang te wachten totdat een film is gedownload. Op het moment dat de popcorn klaar is, kun je de film al starten.

Pakketten

Het is mogelijk om verschillende Caiway pakketen te bestellen. Je hebt ten eerste de Alles-in-1 Voordelig. Kenmerken voor dit pakket zijn voordelig bellen, internet tot 100 Mbit/s en je krijgt de beschikking tot 70+ zenders, waarvan 35 in Full HD. Ten tweede heb je de Alles-in-1 Slim, kenmerken hiervan zijn internet tot 300 Mbit/s, voordelig bellen en 70+ zenders waarvan er 35 beschikbaar zijn in Full HD. Tot slot is er een Alles-in-1 Snel. Deze heeft als kenmerken internet tot 600 Mbit/s, voordelig bellen en 70+ zenders waarvan 35 beschikbaar zijn in Full HD. Om een goede keuze te kunnen maken is het belangrijk om jezelf af te vragen waar je precies naar op zoek bent. Bekijk onze website en aanbiedingen om een keuze te maken die bij jou past.

Gemeenten

Caiway verzorgt de digitale radio, televisie, internet en telefonie in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Hilvarenbeek, Borculo, Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Dreumel, Appeltern, Horssen, Gouda en omgeving, een deel van Capelle aan den IJssel en een groot deel van Twente.

Je eerste Caiway factuur  

In deze video kun je meer lezen over je eerste factuur bij Caiway. Je kunt hier bekijken hoe de factuur is opgebouwd door middel van voorbeelden. Het is handig om alvast de volgende video te bekijken:

Mijn Caiway


Als je gebruik gaat maken van de diensten van Caiway dan krijg je ook toegang tot Mijn Caiway. Dit is je persoonlijke serviceomgeving. De eerste keer kun je inloggen met je Mijn Caiway gegevens die je per brief krijgt opgestuurd. Je gebruikersnaam en wachtwoord kun je dan gelijk wijzigen in ‘My Profile’. Het gemak van Mijn Caiway is dat je alles zelf eenvoudig online kunt regelen. Je kunt bijvoorbeeld facturen bekijken, gegevens wijzigen, je abonnement wijzigen, een verhuizing doorgeven of bepaalde diensten bestellen.

Aanbieding Caiyway


Het is nu mogelijk om voordelig te genieten van alle voordelen van Caiway. Zo betaal je weinig voor geweldige kwaliteit. Wij zijn altijd voorzien van de beste aanbiedingen. Bekijk hier onze aanbiedingen voor thuis. Wil jij de techniek van het hoogste niveau waardoor jij zorgeloos kunt vertrouwen op een betrouwbare netwerkverbinding? En dan ook tegen een lage prijs? Bekijk op onze website de aanbieding Caiway en zorg ervoor dat jij met alles en iedereen verbonden bent.

Login/Register access is temporary disabled