Fiber aanbieding

Je hebt vast wel eens van glasvezel gehoord, ook wel bekend onder de naam fiber. Het is zo dun als een haar en iedere glasvezel bestaat uit twee andere soorten glas: een flinterdunne kern en een dikkere mantel die samengesmolten zijn. Via glasvezel is het mogelijk om grote hoeveelheden date over grotere afstanden te verzenden. Het is daarom perfect voor internet geschikt. Er zijn verschillende internetproviders en allen hebben ze wel een fiber aanbieding, of zelfs meerdere. Echter is er maar één aanbieder in Nederland die ook daadwerkelijk de naam Fiber draagt. Deze provider heeft ontzettend veel te bieden.

Geschiedenis van Fiber

Fiber Nederland is een glasvezelinternetprovider en is door Martijn van Scherpenzeel in 2009 opgericht. Fiber heeft meerdere diensten aan te bieden, namelijk:

  • Internet
  • Telefonie
  • Televisie
  • Domotica

In januari van 2016 heeft Fiber de provider Stipte overgenomen. Echter blijven beide merken gewoon bestaan en worden er ook geen klanten overgezet. Fiber wilde met deze overname naar eigen zeggen de markt waarin zij actief zijn blijven uitdagen en hun klanten steeds weer verrassen met nieuwe diensten, betere services en scherpe prijzen. Hierdoor proberen ze met grote namen zoals Ziggo en KPN alles wat zij aanbieden te concurreren.

Fiber en waar zij voor staan

Fiber Nederland wordt door Nederlandse ondernemers geleid. Bij Fiber maken ze hun eigen keuzes en dragen ze verantwoorden voor alles wat ze doen en zijn op die manier ook geheel zelf verantwoordelijk voor het behaalde succes. Volgens eigen zeggen staan ze altijd open voor goede ideeën en kunt u hen daar altijd over aanspreken, ook als u een aanbieding van Fiber niet goed vindt, zodat zij deze kunnen verbeteren.

Kies je eigen Fiber aanbieding uit

Er zijn meerdere Fiber aanbiedingen waar u een keuze uit kunt maken. Ze hebben verschillende pakketten samengesteld, waarmee de provider voor iedere wens en budget een mooie aanbieding aan wil bieden.

Zo is er het All-in-One Light pakket. Daarmee kies je voor een supersnelle internetverbinding de meest belangrijke televisiezenders en een goede telefoonlijn, voor een zeer scherpe prijs. Ook komen er aan aantal leuke extra’s bij deze aanbieding van Fiber kijken, zoals tv kijken via je smartphone of tablet, Video on Demand, Replay TV en TV kijken via Chromecast.

Dan hebben ze ook nog het All-in-One Medium pakket. De naam zegt het al, bij deze Fiber aanbieding is de prijs een beetje hoger, maar heb je gelijk supersnel internet en een groot zenderpakket voor de TV en uiteraard een betrouwbare telefoonverbinding. Als extraatjes kan je gratis opnemen in de Cloud, tv kijken op je tablet of smartphone en is er net als bij het Light pakket Video on Demand, Replay TV en TV kijken via Chromecast. Het All-in-One Medium pakket wordt het meest gekozen.

Als laatste biedt Fiber het All-in-One Top pakket aan. Hierbij krijg je toegang tot het meest uitgebreide zenderpakket, maar ook het opnamepakket én ook nog eens FOX Sports Eredivisie. En uiteraard is ook bij deze aanbieding van Fiber het internet weer razendsnel en heb je een goede, betrouwbare telefoonlijn. Gratis opnemen in de Cloud, kijken op tablet of smartphone, Video on Demand, Replay TV en TV kijken via de Chromecast zijn bij deze aanbieding ook weer van de partij.

De garanties van Fiber Nederland

Om je echt van alle Fiber aanbiedingen te kunnen laten genieten, heeft deze provider een drietal garanties voor je opgezet:

Zo is er de installatiegarantie. Hiermee weet je absoluut zeker dat je online zult komen.  Of je het zelf wilt doen of als er een monteur moet komen, Fiber zal er alles aan doen zodat je zeker weten een internetverbinding hebt.

Als tweede garandeert Fiber je snelheid. Hiermee willen ze je absoluut verzekeren dat je de allerhoogste snelheid die binnen het door jou gekozen pakket hebt. Dus voor glasvezel houdt dit bijvoorbeeld in dat je de snelheid die je daarvoor afneemt ook krijgt. Zo niet dan krijg je volgens Fiber gewoon je geld terug.

De laatste garantie is die voor een vaste prijs. Deze garantie houdt in dat het maandbedrag die je bij aanvang van het hoofdabonnement gekozen hebt niet zal veranderen zo lang je het abonnement bij Fiber Nederland blijft afnemen. Deze vaste prijsgarantie is alleen geldig op het hoofdabonnement en dus niet op de extra aanbiedingen en diensten van Fiber, zoals TV- of belpakketten. Dus houd daar wel rekening mee.

Interactieve HD televisie van Fiber Nederland

Wat je zo allemaal met interactieve HD televisie van Fiber Nederland kunt zien en doen, wordt in dit filmpje keurig aan je uitgelegd. Fiber ziet toekomst in glasvezelinternet en daar is deze interactieve HD televisie aanbieding een goed voorbeeld van:

Meer dan genoeg keuze met Fiber aanbiedingen

Heb je een mooie Fiber aanbieding voorbij zien komen? Je zou er natuurlijk direct op in kunnen gaan. maar misschien is het toch beter om eerst het één en ander qua aanbiedingen bij andere providers te gaan vergelijken. Bekijk ze allemaal maar eens goed. Internet en tv bij Fiber Nederland is altijd razendsnel. Het gaat hem nu voornamelijk om de prijs en die kan nou eenmaal erg verschillen Tevens is het slim om te kijken naar welke mogelijkheden je bij een bepaalde provider hebt en wat voor service zij te bieden hebben.

Login/Register access is temporary disabled