KPN aanbieding

Wil jij gebruik maken van een aanbieding van Nederlands grootste aanbieder van tv en internet? Dan zit je bij KPN goed. KPN heeft in januari 2017 een cijfer van maar liefst 8,2 gekregen van de Consumentenbond. KPN is op de hoogte van alle nieuwtjes op het gebied van smartphones en beschikt altijd over de populairste mobiele telefoons. Op het moment dat jij kiest voor een abonnement van KPN weet je dat je beschikt over de beste kwaliteit. Naast mobiele diensten, bieden zij ook diverse mogelijkheden voor internet en tv aan. Je kunt natuurlijk kiezen voor een aanbieding van Ziggo of Caiway, maar deze hebben niet dezelfde voordelen als een KPN aanbieding.

Consumentenbond geeft KPN een 8,2

De Consumentenbond heeft in januari 2017 de grootste spelers op de mark, Ziggo en KPN, met elkaar vergeleken. KPN scoort goed op het gebied van tv. KPN heeft namelijk een perfecte beeldkwaliteit. Ziggo scoort in dit onderzoek helaas lager dan KPN vanwege beeldhaperingen en de kwaliteit van de hardware. Verder is KPN een echte uitblinker op het gebied van vaste telefonie en klantenservice. Zij hebben een algemene score gekregen van 8,2. De consumentenbond heeft de resultaten over de beste provider gepubliceerd.

In deze video kun je bekijken welke bewegingen KPN in gang heeft gezet om het leven van haar klanten leuker, vrijer en makkelijker te maken:

Diensten van KPN

KPN is halverwege de 19de eeuw ontstaan. KPN staat voor Koninklijke PTT Nederland N.V. KPN levert telecommunicatie- en ICT-diensten. Consumenten worden voorzien van internet, televisie en vaste en mobiele telefonie. Daarnaast verzorgt KPN ook voor zakelijke klanten complete telecommunicatie- en ICT-oplossingen. Tot 1998 werkte het bedrijf onder de naam Koninklijke PTT Nederland NV en daarvoor nog PTT, Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie. Op het internet kun je veel informatie vinden over de geschiedenis van KPN. Door jarenlange ervaring heeft KPN kennis van zaken en kun je erop vertrouwen dat zij overal een passende oplossing voor hebben.

Mobiel

KPN is op de hoogte van alle nieuwtjes op het gebied van smartphones en beschikt altijd over de populairste mobiele telefoons. Op het moment dat jij kiest voor een abonnement met mobiele telefoon weet je dat je keuze hebt uit enkel het beste.  Denk bijvoorbeeld aan een abonnement met de Iphone 7 of de Samsung Galaxy S8. Er zijn ook geregeld KPN aanbiedingen waardoor jij kunt genieten van een mooi abonnement zonder veel te betalen. Met een Sim Only KPN abonnement kun je ook voordelig bellen en internetten en heb je altijd 4G van KPN tot je beschikking. Een Sim Only abonnement is een abonnement zonder toestel. KPN zorgt voor een losse SIM-kaart en jij zorgt zelf voor een mobiele telefoon. De kosten zijn laag omdat jij alleen maar hoeft te betalen voor je mobiele abonnement. Je kunt een Sim Only abonnement nemen voor 1 of 2 jaar. Kijk op onze website voor de beste aanbiedingen.

Internet en TV

KPN heeft veel internet en TV abonnementen voor je klaar staan. KPN garandeert de stabielste, veiligste en snelste verbinding. Zij werken iedere dag aan een goed netwerk en sturen gratis een monteur langs om je WiFi-modem goed te installeren. Daarnaast bieden zij Interactieve TV aan. Zo kun je zelf bepalen wat, waar en wanneer jij je favoriete programma’s bekijkt. Interactieve tv is te verkrijgen in HD of 4K-kwaliteit. Tot slot zijn er ook veel opties voor Vast Bellen. Vast bellen is nog steeds één van de meest betrouwbare manieren om bereikbaar te zijn in huis.

Mobiel abonnement voor kinderen

Dit abonnement bewijst dat KPN klaar staat voor het hele gezin. Heb je kinderen die binnenkort naar de middelbare school gaan? Dan is een mobiele abonnement voor kinderen van KPN erg handig. Met dit abonnement kom je niet voor onverwachte abonnementskosten te staan. MB-bundel op? Dat is geen probleem. Op dat moment zal enkel de snelheid verlaagt worden en zorgt dit niet voor vele extra euro’s die je moet betalen naast je abonnement. Voor je eerste abonnement hebben wij de beste aanbiedingen. Bekijk onze website om te kijken of er een passende aanbieding bij zit voor jou.

Voordelen van KPN

Waarom moet je kiezen voor een aanbieding van KPN? KPN heeft vier mooie voordelen. Ten eerste is er altijd gratis klantenservice aanwezig. Omdat KPN service belangrijk vindt, staan ze dag en nacht voor je klaar. Ze zijn te bereiken op hun gratis klantenservicenummer. Ten tweede is KPN een Betrouwbaar Nederlands Netwerk. KPN is al jaren de grootste aanbieder van tv en internet. Daarnaast is er altijd wel een winkel in de buurt waar je terecht kunt met eventuele vragen. Met de Store Locater kun je bekijken welke KPN winkel er in je buurt te vinden is. Tot slot heeft KPN als cadeau voor haar klanten een exclusieve tv-zender. Jij kunt zelf bepalen hoe en wanneer jij de programma’s van KPN Presenteert kijkt. Profiteer van maar liefst 20 verschillende series en programma’s.

Vergelijken


Er zijn veel aanbieders waardoor het soms lastig kan zijn om een keuze te maken. Op onze website kun je het antwoord vinden. Je kunt namelijk eenvoudig aanbieders met elkaar vergelijken op vele verschillende punten. Vergelijk meerdere aanbieders met elkaar en bekijk welke aanbieder jou het meest te bieden heeft.

MijnKPN

Alle klanten van KPN kunnen met MijnKPN alles regelen rondom hun abonnement. MijnKPN kun je via de speciale app gebruiken of met de laptop. Het handige is dat je op deze manier overal en altijd toegang hebt tot je abonnement. Zo heb je op iedere moment van de dag inzicht in je mobiele verbruik, facturen en andere relevante gegevens. Beheer bijvoorbeeld je producten, kies voor extra opties of wijzig je zenderpakket. Ook kun je in MijnKPN persoonlijke gegevens wijzigen.

Populairste provider

21.615 bezoekers van Tweakers.net hebben KPN verkozen tot populairste mobiele provider. Dit is een hele prestatie. Tweakers.net is het grootste consumentenelektronica en technologieplatfrom van Nederland. Bezoekers van Tweakers worden gezien als een echte ‘vakjury’. Zij zijn een expert op het gebied van technologie en elektronicaproducten. Wil je ook een abonnement van KPN? Velen gingen je voor en zijn erg tevreden. Bekijk nu onze aanbiedingen op de website en maak je keuze.

Aanbiedingen KPN

Het is nu mogelijk om nog goedkoper te profiteren van alle voordelen van KPN. Met onze aanbiedingen kun je nog goedkoper gebruik maken van de diensten van KPN. Zo betaal je weinig, maar krijg je er wel veel voor terug. Bekijk nu snel onze aanbiedingen en voordat je het weet profiteer je van alle voordelen van een KPN aanbieding.

 

 

Login/Register access is temporary disabled