Zoek je een NLE aanbieding?

NLE staat voor Nederlandse Energie maatschappij en is een steeds groter groeiende Nederlandse energiebedrijf dat groene stroom en gas aan particuliere klanten levert. NLE heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de consumentenmarkt, maar sinds 2011 bieden zij ook kleine zakelijke overeenkomsten, waarvoor zij de naam ‘NLE Zakelijk” gebruiken. NLE wekt de geleverde elektriciteit op uit waterkracht. Naast het aanbieden van stroom zijn er ook verschillende NLE aanbiedingen voor Alles-in-een pakketten. Vaak zijn deze aanbiedingen van tijdelijke aard, maar als je te laat bent komt er steeds weer een nieuwe NLE aanbieding bij. Er zijn ook extra diensten bij NLE te vinden, zoals Fox Sports Eredivisie voor een scherp maandelijks bedrag en zijn er zo nu en dan leuke presentjes die bij het afsluiten van een abonnement worden weggegeven.

Geschiedenis NLE

De energiemarkt werd in juli 2004 geliberaliseerd. Tot die tijd konden kleinverbruikers van energie niet zelf kiezen bij wij zij hun energie af wilden nemen. Na het plaatsvinden van de liberalisering van de gas- en energiemarkt is die keuzevrijheid er wel. Hierdoor kwamen er allerlei nieuwe energiebedrijven opzetten. Een daarvan was de Nederlandse Energie Maatschappij. NLE werd in 2005 tot leven gewekt door Pieter Schoen en Harald Swinkels. In 2013 zijn beide heren het pseudo-consumentencollectief Sloopdecrisis.nl begonnen.

NLE Alles-in-1-aanbieding

Het gebruiken van stroom kost over het algemeen behoorlijk veel geld en is het ook van invloed op het milieu. Gelukkig is er de mogelijkheid om gebruik te maken van groene stroom. Hoe mooi zou het zijn om niet alleen je stroom, je gas, maar ook je internet en televisie van één en hetzelfde bedrijf te ontvangen? Als jij daar ook zo over denkt, dan hebben we goed nieuws voor je. Want dat is dankzij de NLE Alles-in-1 aanbieding daadwerkelijk mogelijk! Niet alleen heb je de mogelijkheid om voor een scherpe prijs je groene stroom en gas af te nemen, maar kun je tegelijkertijd voor goede tarieven je internet en televisie gebruiken dankzij deze aanbieding van NLE.

NLE service hub

Als je alles bij NLE af wilt sluiten, dan is het uiteraard voor te stellen dat je met een aantal vragen zit. Bij NLE geloven ze in daadwerkelijk goede service en willen ze altijd en zo snel mogelijk antwoord op al je vragen geven en ook nog eens wanneer het jou het beste uitkomt. Dat is dan ook de reden waarom men zich bij NLE volledig op een digitale service hebben gezet. Via de service hub kan je heel eenvoudig je vraag intypen en verzenden, maar heb je ook de mogelijkheid om tussen al bestaande onderwerpen te kiezen. Over het algemeen zal je antwoord daar wel terug kunnen worden gevonden. Als je technische problemen hebt dan zijn er een aantal handige knoppen te vinden waar je het probleem geheel digitaal op kunt lossen.

NLE forum

Naast de verschillende NLE aanbiedingen bieden zij ook een forum, waar je ook veel antwoorden op uiteenlopende vragen kunt vinden. Het voordeel van het NLE forum is dat je er ook klantenervaringen, zeer uitgebreide toelichtingen en handige oplossingen kunt vinden. Naast dit alles zijn ze ook op social media actief, dus kan je met eventuele vragen of problemen ook op Twitter en Facebook terecht.

Aanbieders met elkaar vergelijken

Om een verstandige keuze te nemen, moet je je niet door de eerste de beste aanbieding van NLE laten verleiden. Je kunt namelijk meerdere aanbieders met elkaar vergelijken. Zo kan je in een handig overzicht alle onderdelen naast elkaar leggen om een bij jouw budget en wensen passende keuze te maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Caiway aanbieding, maar er zijn nog tal van andere providers om de NLE aanbiedingen en diensten naast te leggen om ze te kunnen vergelijken.

Anna, de slimme thermostaat van NLE

Nog een mooie aanbieding van NLE is Anna, een slimme thermostaat die met de iPhone bediend kan worden. Anna houdt rekening met de buitentemperatuur en kan door geofencing zien of je in de buurt bent, om vervolgens de temperatuur in huis aan te passen. Zo kan je zelf een patroon instellen dat in zijn geheel op je dagritme van weggaan en thuiskomen gebaseerd is. Anna zal van jouw levensstijl leren en het patroon daarop aan gaan passen. Om Anna te installeren zijn er op het Youtube kanaal van NLE meerdere installatievideo’s te vinden, waarin alles haarfijn aan je wordt uitgelegd.

Overstappen naar NLE

Overstappen om van één van de vele NLE  aanbiedingen gebruik te maken is heel erg eenvoudig te doen. En dat komt mede doordat je het door hen kunt laten regelen. Zo kom je niet zonder internet of televisie te zitten. En ook als je zelf je overstap doorgeeft, zal NLE je daarin bijstaan. Op die manier weet je zeker dat het allemaal snel voor elkaar zal zijn.

Aanbieding NLE

Vanaf nu is het heel eenvoudig om van iedere NLE aanbieding gebruik te maken. En dat alles voor de meest scherpe prijzen die er te vinden zijn. Bij ons vind je altijd de allerbeste aanbiedingen van alle providers, dus ook van NLE. Wil je gebruik maken van het handige forum, je vragen stellen in de NLE service hub en uiteraard de slimme thermostaat Anna in huis hebben? De beste technologie voor een heerlijk warm huis via de App regelen zodat je altijd van een aangename temperatuur kunt genieten, zonder dat het je veel geld gaat kosten. Welke aanbiedingen van NLE je ook wilt gebruiken, als ze er zijn, dan zal je ze bij ons absoluut terugvinden. En als je alles nog op je gemak wilt vergelijken, dan ben je bij ons ook zeker aan het juiste adres!

Login/Register access is temporary disabled