Aantrekkelijke aanbieding Online

Veel mensen kennen deze jonge provider nog niet: provider Online is in theorie al aardig oud, maar heeft sinds een tijd wel Online als nieuwe naam. Je kunt Online kennen als Euronet, Orange, Wanadoo of T-Mobile Online, want de provider bestaat al sinds 1994. Bekijk hier een korte video over Online.nl. Het maakt niets uit of je Online als een oude of een nieuwe provider beschouwt: ze staan vandaag de dag garant voor een betrouwbare en snelle service wanneer het gaat om abonnementen voor internet, bellen en televisie.

Bij Online kun je verschillende pakketten bestellen: er zijn maar liefst 22 abonnementen af te sluiten. Heb je alleen een internetabonnement nodig of kies je voor een all-in pakket? Voor deze provider zijn met regelmaat diverse aanbiedingen online te vinden. Hiermee kun je voordelig genieten van een all-inclusive service.

Online aanbieding voor jou

Provider Online biedt verschillende pakketten aan. Wist je dat je al een internetverbinding kunt afsluiten voor 9,95 euro per maand? Natuurlijk kun je ook kiezen voor een pakket waarbij je zowel internet als televisie en bellen in één hebt. Op dat gebied heeft Online allerlei aanbiedingen en mogelijkheden: het is een van de providers waarbij je de meeste keuze hebt op het gebied van diverse soorten pakketten. Kijk goed naar je eigen wensen en stel je pakket samen aan de hand van de mogelijkheden van een Online aanbieding.

Voordelen aanbieding Online

Natuurlijk is provider Online niet de enige aanbieder op het gebied van internet, televisie en telefonie. Ziggo en KPN zijn de grootste aanbieders, maar daarom niet altijd de voor jou beste keus. Er zijn een aantal voordelen te vinden wanneer je kiest voor een aanbieding van Online.

 • Online heeft ontzettend veel keuze tussen verschillende soorten pakketten, er zit dus bijna altijd wel wat voor je tussen
 • Online is relatief goedkoop in verhouding met andere aanbieders
 • Het netwerk van Online is erg betrouwbaar
 • Het netwerk van Online is snel
 • Online richt zich op de toekomst: je kunt een Glasvezel abonnement afsluiten
 • Online beschikt over een klantgerichte klantenservice waar je snel geholpen wordt
 • Je kunt interactieve televisie kijken op je smartphone of tablet
 • Je kunt live televisie opnemen en terug kijken
 • Je kunt films en series huren

Kortom: er zijn genoeg voordelen te vinden om een abonnement bij provider Online af te sluiten.

Interactieve televisie van Online

Wanneer je voor een abonnement bij provider Online kiest kies je voor service en gemak. De provider biedt bijvoorbeeld een hele interessante interactieve functie voor televisie aan. Let op dat je altijd ook internet moet afnemen wanneer je voor een abonnement voor interactieve televisie gaat. Hierbij krijg je een decoder in bruikleen of moet je eenmalige kosten betalen voor apparatuur.

Je kunt je favoriete programma’s niet alleen in de beste kwaliteit kijken en terugkijken, je kunt de programma’s ook kijken waar en wanneer je dat wilt. Een film kijken via je tablet? Geen probleem. Een serie kijken via je smartphone? Helemaal prima. Beslis zelf op welk apparaat je kijkt en op welk tijdstip en locatie je kijkt. Dat is wel zo handig. Bij deze service krijg je een gratis applicatie aangeboden waarmee interactief televisie kijken van Online nog gemakkelijker kan. Deze interactieve app van Online biedt je een aantal extra leuke mogelijkheden:

 • Kijk televisie op je smartphone of tablet waar jij dat wilt, ook buitenshuis
 • Moet je ergens wachten? Kijk in de app alvast in de televisiegids wat er vanavond op televisie komt
 • Bedien je televisie met je smartphone, zodat je geen losse afstandsbediening nodig hebt
 • Deel je favoriete programma’s gemakkelijk via e-mail of via social media zoals Facebook
 • Bekijk programma’s die je hebt opgenomen waar je maar wilt in Nederland
 • Heb je een programma gemist? Deze kun je eenvoudig terugkijken via TV Gemist in de applicatie.

Extraatjes bij aanbieding Online interactieve tv

Naast je standaard abonnement televisie + internet kun je kiezen voor het Opnemen Pakket Extra. Bij je abonnement Interactieve TV van Online kun je tot 5 uur televisie opnemen. Wanneer je daar niet genoeg aan hebt kies je voor Opnemen Pakket Extra waarmee je 100 uur kunt opnemen en tot 30 dagen televisie terug kunt kijken. Ook kun je hiermee meerdere programma’s tegelijkertijd opnemen. Opnames blijven tot 10 dagen geldig, zodat je genoeg tijd hebt om je favoriete programma terug te kijken. Een ander extraatje waar je voor kunt kiezen bij interactieve tv van Online is Video On Demand, een extra service waarbij je onbezorgd naar meer dan 3000 verschillende series en films kunt kijken. Hierbij heb je iedere maand een nieuw aanbod én kun je genieten van het beste Nederlandse aanbod dat je nergens anders kunt vinden.

Verschillende soorten internet

Bij provider Online kun je kiezen tussen verschillende soorten internet:

Kies voor standaard kabelinternet wanneer je internet gebruikt voor je dagelijkse mailwisselingen, het updaten en checken van je social media, het kijken van een film of serie en werkzaamheden voor je baan. Ben je op zoek naar sneller internet waar je razendsnel verbinding mee krijgt? Kies dan voor glasvezel van provider Online voor een scherpe prijs. Wil je liever voor voordelig gaan én genieten van de snelle mogelijkheden van het wereldwijde web? Dan is ADSL of VDSL de perfecte verbinding voor jou.

Online aanbieding voor jou

Zit je nog bij een andere provider maar zie je het wel zitten om over te stappen op de diensten van Online? Overstappen is nog nooit zo gemakkelijk geweest: sterker nog, Online biedt jou de mogelijkheid om zelf vrijwel niets te hoeven doen bij een overstap op Online. Met de gratis overstapservice van Online wordt namelijk alles geregeld, zelfs het afsluiten van je huidige abonnement! Je mag dit natuurlijk ook zelf doen als je dat wenst. Een snelle en effectieve klantenservice staat voorop bij Online. Geniet vandaag nog van een aanbieding van Online en wie weet maak jij binnenkort gebruik van de diensten van deze provider. Kijk en vergelijk providers om te kijken welke aanbieder het beste bij jouw wensen past.

Login/Register access is temporary disabled