Onsbrabantnet aanbieding

Ben je woonachtig in Brabant of Limburg? Dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor Onsbrabantnet. Onsbrabantnet was betrokken bij de eerste glasvezelprojecten van Nederland en is inmiddels al uitgegroeid tot een zeer ervaren glasvezelprovider. Onsbrabantnet verzorgt televisie, internet en bellen via glasvezel van topkwaliteit. Waarom zou je kiezen voor een Caiway of Ziggo aanbieding als je kunt kiezen voor dé provider van Brabant en Limburg? Kijk op onze website voor de beste Onsbrabantnet aanbieding.

Vertrouwd uit de buurt

Onsbrabantnet levert sinds 2004 vanuit Eindhoven diensten aan in Brabant en Limburg. Als je woont in Brabant of Limburg is dit natuurlijk ideaal. Sinds kort werkt Onsbrabant nauw samen met KPN om de dienstverlening continu te verbeteren. Een lokale provider die altijd dichtbij is en daarnaast ook nog eens dezelfde taal spreekt. Dit is handig voor het adviseren, installeren en controleren. Onsbrabantnet geeft je een fijn vertrouwd gevoel. Volg de Facebook pagina van Onsbrabantnet voor meer informatie.

Onsbrabantnet Internet

Onsbrabantnet voorziet jou en je gezin van een razendsnelle internetverbinding via glasvezel. Ook downloaden en uploaden kan met dezelfde snelheid worden gedaan. Op deze manier kun je thuis ook even snel werken als op kantoor. Handig als je bijvoorbeeld veel thuis werkt. Heb je een groot gezin met gezinsleden die allemaal gebruik maken van dezelfde internetverbinding? Dat is bij Onsbrabantnet geen enkel probleem. Het is mogelijk om tegelijkertijd snel online te zijn.

Wifi verbeteren

Een snelle en goede internetverbinding is tegenwoordig iets wat wij allemaal erg belangrijk vinden. Onsbrabantnet helpt haar klanten hier graag bij. Weet je namelijk dat je zelf veel kunt doen om het signaal te verbeteren? Er zijn meerdere factoren die invloed kunnen hebben op de kwaliteit van je wifi-netwerk in huis. Onsbrabantnet geeft geregeld presentaties over wifi verbetering in huis.

Onsbrabantnet televisie

Je kunt meer dan 70 zenders bekijken met Interactieve TV. Neem je favoriete programma’s op of ga terug naar het begin van een interessante programma met Begin Gemist. Het is ook mogelijk om extra zenders toe te voegen. Er zijn meerdere zenderpakketten waar je uit kunt kiezen. Zo beschik je altijd over een pakket die goed bij jou past. Download op de website het zenderoverzicht.

Onsbrabantnet bellen

Bij Onsbrabantnet is het mogelijk om voor slechts € 16,50 per maand onbeperkt te bellen naast mobiele en vaste nummers in de Benelux. Zo kun je regelmatig bellen en kom je nooit voor een verassing te staan door hoge gesprekskosten. Ook zijn er veel mogelijkheden om goedkoop te bellen naar het buitenland. Op de website van Onsbrabantnet kun je een volledige overzicht vinden met alle tarieven voor het bellen naar binnen- en buitenland.

Onsbrabantnet voordeelpakketten


Het is mogelijk om gebruik te maken van voordeelpakketten. Regel alles goed door een alles-in-één pakket te nemen. Voor één mooie prijs kun je altijd snel internetten via glasvezel, Interactieve TV gebruiken en goedkoop bellen naar mobiele en vaste nummers in de Benelux. In sommige gevallen kun je zelfs gratis bellen. Je kunt kiezen uit kant en klare pakketen, maar het is ook mogelijk om een eigen pakket samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen internet snelheid kiezen.

Aanbieders vergelijken

Je kunt aanbieders met elkaar vergelijken om er achter te komen welke aanbieder het beste bij je past. In een handig overzicht kun je direct zien op welke punten een aanbieder laag of hoog scoort. Ben je op zoek naar een aanbieder met de meeste zenders of wil je de aanbieder met de laagste prijs? Vergelijk alle aanbieders op onze website en kom hier achter.

Extra informatie voor klanten

Onsbrabantnet vindt het belangrijk dat hun diensten goed functioneren. Daarnaast willen zij er ook voor zorgen dat hun klanten op een veilige en verantwoorde wijze gebruik maken van de diensten van Onsbrabantnet. In verschillende artikelen geven ze je informatie en handige tips. Zo kun je interessante artikelen lezen over hoe je bijvoorbeeld veilig kunt internetten en kun je voor je kinderen lezen over de 10 gratis apps voor op school. Onsbrabantnet is meer dan enkel een provider. Ook is het mogelijk je in te schrijven voor hun nieuwsbrief waar ook regelmatig interessante onderwerpen worden besproken. De nieuwsbrieven staan vol met acties en interessante nieuwsberichten.

Eigen magazine, de JON

Onsbrabantnet beschikt over een eigen magazine die boordevol staat met tips, puzzels en handige informatie. Het magazine is online te bekijken en heerlijk om even te lezen op de bank. De gevaren van online daten, het luisteren van muziek in de toekomst en het beschermen van je online identiteit? Je leest er alles over in de JON. Bekijk op de website de nieuwste editie van de JON.

MijnBrabantNet

Als je een abonnement bij Onsbrabantnet neemt, krijg je toegang tot MijnBrabantNet. Via MijnBrabantNet kun je alles regelen omtrent je abonnement in je persoonlijke online omgeving. Wil je iets wijzigen of je verbruik en facturen inzien? Als je de pagina voor het eerst bezoekt, is het relevant om een profiel aan te maken.

In deze video kun je bekijken hoe je een MijnBrabantNet-account kunt aanmaken:

Servicedagen Onsbrabantnet

Onsbrabantnet is van mening dat je van een lokale aanbieder wel wat extra’s mag verwachten. Om deze reden organiseren zij regelmatig servicedagen. Tijdens deze servicedagen kun je in gesprek gaan met monteurs en klantenservicemedewerkers. Zij zullen klaar staan om al je vragen te beantwoorden en je verder te adviseren. Ook zullen zij je voorzien van de meest handige tips. Voldoet je pakket bijvoorbeeld niet meer aan je wensen? Dan kijken ze samen met jou naar andere mogelijkheden. Wil je uitleg over e-mail en de online klantpagina? Ook dan nemen ze de tijd om je rustig alles uit te leggen. Onsbrabantnet staat altijd voor je klaar.

Aanbieding Onsbrabantnet


Het is mogelijk om nu nog voordeliger te genieten van alle voordelen van deze geweldige vertrouwde provider voor Limburg en Brabant. Wij hebben mooie aanbiedingen op de website. Zo krijg je veel kwaliteit voor weinig geld. Bekijk nu onze aanbiedingen op de website en maak gebruik van de aanbieding Onsbrabantnet.

Login/Register access is temporary disabled