XS4ALL aanbieding

XS4ALL is een belangrijke speler op de internetmarkt. Het was de tweede internetprovider voor particuliere gebruikers van Nederland. In eerste instantie was het bedrijf in 1993 opgezet als een soort experiment zoals deze video vertelt. Dat bleek een groot succes: er kwamen ontzettend veel aanvragen binnen van mensen die interesse hadden in een internetaansluiting. Vandaag de dag is XS4ALL niet meer weg te denken uit de internet- en telefoniemarkt. We kennen het bedrijf sinds 1998 als een dochteronderneming van het overkoepelende KPN.

Volgens Emerce is XS4ALL de beste internetprovider van heel Nederland (2017). Dat is niet zo heel vreemd: de provider stunt regelmatig met leuke aanbiedingen en heeft verschillende soorten pakketten voor iedere vraag. Daarnaast wordt XS4ALL voornamelijk door haar klanten gewaardeerd door de betrouwbaarheid en de snelle service.

Voordelen XS4ALL

Naast de snelle service zijn er nog een aantal voordelen waarmee je te maken krijgt wanneer je kiest voor provider XS4ALL.

 • Reeds vele jaren hoort XS4ALL bij de beste providers van Nederlandse bodem
 • De service van XS4ALL is persoonlijk
 • Je kunt rekenen op een stabiele en snelle internetverbinding wanneer je voor XS4ALL kiest
 • Met een internetverbinding van XS4ALL ben je goed beveiligd tegen virussen en spam
 • XS4ALL heeft het laagste storingspercentage
 • De privacy van klanten is bij XS4ALL heilig
 • Klanten geven de klantenservice gemiddeld het hoge cijfer 7,7
 • XS4ALL heeft reeds een aantal keren de titel ‘beste provider van het jaar’ gekregen.

Wanneer je veel gebruik maakt van internet thuis of voor werk is een abonnement bij XS4ALL dus zeker een goed idee. De persoonlijke klantenservice van XS4ALL is iets wat klanten al jaren waarderen. De monteurs gaan bijvoorbeeld pas weg wanneer alles geïnstalleerd is en de medewerkers van de klantenservice hangen de telefoon pas op wanneer je écht tevreden bent. Dit maakt de provider uniek en aantrekkelijk voor iedereen die op zoek is naar een stabiele provider voor internet en televisie.

Televisie van XS4ALL

XS4ALL heeft naast een garantie voor een uitstekende internetverbinding een kwalitatief aanbod wat betreft televisie. Je hebt altijd een internetaansluiting van XS4ALL nodig wanneer je gebruik wilt maken van het televisieaanbod. Daarna kun je waar je maar wilt gebruik maken van de televisiedienst van XS4ALL: zowel binnens- als buitenshuis. Hierbij kun je gebruik maken van meer dan 70 zenders waarvan 33 zenders in HD zijn. Je kunt optioneel nog extra zenders naar keuze kiezen in een ruimer pakket. Ook krijg je hierbij twee televisieontvangers. Download de applicatie XS4ALL Televisie App om ook onderweg van alle voordelen van interactieve televisie van XS4ALL te genieten.

XS4ALL aanbieding voor pakketten

Bij XS4ALL kun je terecht voor diverse soorten pakketten, geselecteerd op jouw wensen en gebruik. Kies bijvoorbeeld voor een pakket met alleen internet waarbij een monteur gratis alles komt installeren. Er zijn vier verschillende pakketten hiervoor te bestellen waarbij met name de internetsnelheid het grootste verschil is. Ieder abonnement heeft 500 mb gratis mobiel internet, een WiFi-versterker voor optimaal bereik zodat je WiFi in elke hoek hebt en F-Secure beveiliging om veilig te kunnen internetten.

Je kunt bij XS4ALL ook terecht voor pakketten waarin internet en televisie inbegrepen zijn: ook hierbij zijn vier verschillende abonnementen te kiezen. Geniet van dezelfde voordelen als bij alleen een internetabonnement en maak gebruik van gratis opnemen van televisieprogramma’s en terugkijken tot zeven dagen. Hierbij zitten twee televisieontvangers inbegrepen. Ga je liever voor een XS4ALL aanbieding All-In waarbij alles zit inbegrepen? Dan maak je gebruik van internet, televisie én bellen. Deze pakketten zijn als beste getest door de Consumentenbond. Zo weet je zeker waar je aan toe bent met een aanbieding van XS4ALL.

XS4ALL aanbieding voor ondernemers

Voor ondernemers heeft XS4ALL ook een interessante aanbieding. De provider snapt als geen ander hoe belangrijk het voor (zelfstandige) ondernemers is om te werken met een stabiele en snelle internetverbinding. Je kunt voor handige zakelijke extraatjes kiezen bij een abonnement van XS4ALL. Geniet van alle voordelen van het snelle internet met optimaal bereik. Je hebt altijd te maken met een vast IP-adres en je kunt online blijven bij storingen wanneer je gebruik maakt van ServicePlus. Ook kun je een gasten wifinetwerk instellen voor je klanten.

Vul je standaardpakket bijvoorbeeld aan met uw eigen domeinnaam, extra IP-adressen, extra mailboxen en je website op de beveiligde servers van de provider. Ondernemers krijgen met regelmaat een leuke aanbieding van XS4ALL: krijg bijvoorbeeld de eerste zes maanden gratis of maak gebruik van een handige kortingscode. Wist je dat meer dan de helft van de klanten van XS4ALL ondernemer is? Maar liefst 54% maakt al gebruik van de service van de provider. Stap dus vandaag nog over op de klantvriendelijke en snelle service van XS4ALL.

Aanbieding XS4ALL voor nieuwe klanten

Zit je nog bij een andere provider maar wil je graag overstappen op de diensten van XS4ALL? Dat is binnen korte tijd gebeurd. Wanneer je overstapt op XS4ALL kan de aanbieder al het werk voor je doen. De Overstapservice van XS4ALL is op ieder moment te benaderen. Let er wel op dat het altijd een maand kan duren voordat je gebruik kunt maken van de diensten van je nieuwe provider. Dit is zo omdat XS4ALL zich bezig moet houden met de wettelijke opzegtermijn van de huidige provider. Je kunt er ook voor kiezen om zelf over te stappen naar XS4ALL. Volg in dat geval het volgende stappenplan:

 1. Controleer je huidige contract
 2. Bestel een van de pakketten van XS4ALL
 3. Lees de bevestigingsbrief en besluit wanneer je je huidige abonnement op wilt zeggen
 4. Zeg je oude abonnement op
 5. XS4ALL levert je nieuwe abonnement met de nodige service.

Vergelijk aanbiedingen XS4ALL

Is XS4ALL de nieuwe provider voor jouw huishouden? Stap dan vandaag nog over. Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Kijk en vergelijk providers dan met elkaar om te kijken welke provider het beste bij jouw wensen past. Je kunt tevens diverse aanbiedingen van XS4ALL tegenover elkaar zetten om te vergelijken welk abonnement het beste bij jouw verbruik past.

Login/Register access is temporary disabled