Op zoek naar een Ziggo aanbieding?

Ziggo is een van de grote aanbieders van communicatie- en entertainmentdiensten in Nederland. Ziggo biedt diensten op het gebied van internet, vaste telefonie en televisie. Eerder bood Ziggo ook mobiele telefonie aan, maar vanwege de samenwerking met Vodafone is dit nu niet meer het geval. Je kunt er ook pakketten afnemen waarin de diverse diensten met elkaar worden gecombineerd. Daarnaast zijn er nog extra diensten, zoals Ziggo Sport. Ziggo heeft altijd interessante aanbiedingen voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Een Ziggo aanbieding is meestal wel tijdelijk, dus sla snel toe om de korting van jouw keuze te bemachtigen. Maar geen nood, als een bepaalde aanbieding komt te vervallen, dan komt er weer een nieuwe voor in de plaats.

 

Aanbieding Ziggo zakelijk internet

Tegenwoordig kun je als ondernemer echt niet meer zonder een goede internetverbinding. Speciaal voor ondernemers en ZZP’ers heeft Ziggo supersnel zakelijk internet. De internetverbinding is heel erg snel, maar bovendien zeer stabiel. Als ondernemer wil je immers niet onverhoopt zonder internet komen te zitten. Een betrouwbare verbinding is daarom misschien wel de belangrijkste eigenschap voor een internetabonnement. Een ander bijzonder belangrijk punt is de veiligheid van de internetverbinding. Zakelijk internet van Ziggo is altijd inclusief internetbeveiliging. Zo weet je zeker dat gevoelige bedrijfs- of klantinformatie niet zomaar op straat komt te liggen. Voor bedrijven is het ook prettig om de internetsnelheid aan te kunnen passen. Bij zakelijk internet van Ziggo kunt je de snelheid maandelijks verhogen of verlagen. Welke aanbieding Ziggo heeft voor zakelijk internet kan verschillen, maar je krijgt vaak bijvoorbeeld een leuke korting op de abonnementskosten.

 

Ziggo aanbieding bestaande klanten

Een vaak gehoorde klacht is dat nieuwe klanten alle mooie aanbiedingen krijgen, maar dat bestaande klanten voor lief worden genomen. Niet bij Ziggo, want er is ook altijd wel een Ziggo aanbieding bestaande klanten. Elke maand zijn er wel leuke aanbiedingen, voordelen of andere extra’s voor klanten. Je kunt hierbij denken aan korting op apparatuur en gadgets of korting op exclusieve zenders. Ook interessant: Ziggo werkt tegenwoordig samen met Vodafone. Als je bij beide bedrijven diensten afneemt, dan kun je ook regelmatig profiteren van interessante acties een extra’s.

 

Ziggo aanbieding nieuwe klanten

Nieuwe klanten zijn natuurlijk altijd welkom. Daarom is er ook altijd wel minimaal één Ziggo aanbieding nieuwe klanten. Dit kan een korting zijn op de abonnementskosten of tijdelijk gratis gebruik kunnen maken van diensten of producten. Je kunt dan bijvoorbeeld tijdelijk gratis gebruik maken van internetbeveiliging of van Ziggo Movies & Series. Hiermee kun je onbeperkt goede series en films kijken. Als je overweegt om klant van Ziggo te worden, check dan even welke aanbiedingen er op dat moment voor jou zijn.

 

Ziggo aanbieding oude klanten

Misschien ben je vroeger klant geweest bij Ziggo en overweeg je nu om opnieuw te kiezen voor een van de abonnementen. Ook dan kun je natuurlijk gewoon gebruik maken van een interessante Ziggo aanbieding. In principe gelden dan meestal gewoon de aanbiedingen voor nieuwe klanten. Neem dus eens een kijkje bij de huidige aanbiedingen op het moment dat je gaat overstappen naar Ziggo. Tip: je kunt je ook aanmelden voor Ziggo Short Updates, dan ontvang je automatisch informatie over speciale aanbiedingen, tips en nieuws.

 

Ziggo speciale aanbieding

Omdat Ziggo samen is gegaan met Vodafone, zijn er speciale aanbiedingen voor mensen die al bij één van beide bedrijven klant zijn. Ook als je al bij de beide bedrijven klant bent kun je meestal een leuke korting krijgen. Welke aanbieding er precies geldt verschilt van moment tot moment, maar je kunt bijvoorbeeld denken aan korting op je abonnement bij Vodafone of gratis extra data. Dit is slechts een voorbeeld van de speciale aanbiedingen bij Ziggo. Als je je aanmeldt voor de Ziggo Short Updates, dan ontvang je alle speciale aanbiedingen automatisch en hoef je er dus nooit meer een te missen.

 

Ziggo aanbieding vaste klanten

Voor vaste klanten gelden dezelfde acties als voor bestaande klanten. Er zijn elke maand wel leuke aanbiedingen of extra’s voor vaste klanten. Je kunt deze dus regelmatig zelf in de gaten houden. Als je bent aangemeld voor de digitale nieuwsbrief, dan krijg je de aanbiedingen meestal automatisch in je mailbox. Zo weet je zeker dat je nooit een aanbieding mist.

 

Ziggo verhuizen aanbieding

Bij een verhuizing is het belangrijk om tijdig je internet- en televisieabonnement over te zeten. Ook vaste telefonie moet je op tijd omzetten. Als je al klant bent bij Ziggo, dan kun je gebruik maken van de Verhuisservice. Geef tenminste twee weken voor je verhuizing aan Ziggo door dat je gaat verhuizen en wat je nieuwe adres is. Alleen zo kun je gebruik maken van deze actie: Ziggo verhuizen aanbieding. Dit kun je online doen of telefonisch. Op die manier kun je direct van alle diensten gebruik maken als je je nieuwe huis betrekt. Je kunt de benodigde apparatuur met de handleiding zelf aansluiten in je nieuwe huis, maar je kunt ook de hulp van een monteur inroepen. Als je nog geen klant bent van Ziggo, dan kun je gebruik maken van een van de aanbiedingen voor nieuwe klanten. De Overstapservice regelt de overstap van je huidige provider naar Ziggo. Dat is weer een zorg minder.

 

Ziggo aanbieding Alles in 1

Met Ziggo Alles-in-1 heb je internet, bellen en tv in één pakket. Dat is niet alleen heel overzichtelijk, maar ook goedkoper dan alle diensten los afnemen. Je kunt kiezen tussen drie pakketten, namelijk Start, Complete en Max. Met Start heb je een prima basispakket. De meeste klanten kiezen voor Complete, want dan kun je net wat meer van je verbinding verwachten. Als je echt een grote liefhebber bent van internet en je streamt bijvoorbeeld graag, dan ga je voor Max. Als je liever zoveel mogelijk vrijheid wilt hebben in de keuze van je pakket, dan kun je er ook een zelf samenstellen. Je stelt dan een pakket samen van digitale televisie, internet en vast bellen. Heel flexibel dus.

 

Prijsvragen

Naast de interessante aanbiedingen heeft Ziggo ook altijd leuke prijsvragen, waarbij je bijzondere prijzen kunt winnen. Misschien win jij wel een deelname aan een spel in een Escape Room, ga je naar een concert in het Concertgebouw of bij de 3FM Awards of win je een waardebon voor MediaMarkt. Houd dus ook zeker de prijsvragen in de gaten als je kans wilt maken op leuke extra’s.

Welke opties zijn er?

Bij Ziggo heb je diverse opties. Je kunt er abonnementen afnemen voor internet, vaste telefonie of televisie en radio. Er is ook interactieve tv. De verschillende diensten kun je tevens gecombineerd afnemen. Een populair abonnement is bijvoorbeeld TV + Internet, maar ook de Alles-in-1 pakketten zijn erg handig. Je kunt een standaardpakket kiezen of er zelf een samenstellen. Er zijn ook aanvullende diensten, zoals extra tv-zenders. Via die extra zenders kun je je hart ophalen aan heel veel series, films en sport. Je kunt dus bij Ziggo terecht voor een breed aanbod aan diensten die je flexibel samen kunt stellen.

 

Waarom kiezen voor Ziggo?

Volgens de bekende tech website Tweakers heeft Ziggo ook dit jaar weer het beste internet. Ziggo is al zeven jaar op rij de beste internetprovider. Als je dus veel gebruik maakt van internet, dan is Ziggo absoluut een goede keuze voor jou. Bijkomend voordeel is dat je meteen ook tv, mobiele en vaste telefonie af kunt nemen. Door al deze diensten bij één provider af te nemen houd je je administratie lekker overzichtelijk en bespaar je bovendien op de abonnementskosten. Pakketten zijn namelijk goedkoper dan het afnemen van losse diensten. Naast de diverse diensten voor zakelijk en particulier kun je bij Ziggo ook verschillende extra zenders afnemen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Film1, Ziggo Sport Totaal, Fox Sports, Videoland of Movies & Series. Voor de liefhebber van films, series en sport is Ziggo dus een uitstekende provider.

 

Overstappen naar Ziggo?

Het is heel gemakkelijk om over te stappen naar Ziggo. Er is namelijk een overstapservice die ervoor zorgt dat je vlekkeloos van je huidige provider naar Ziggo over kunt stappen. Zo voorkom je dat je tijdelijk geen gebruik kunt maken van de diensten die je afneemt. Om gebruik te maken van de Overstapservice hoef je alleen maar tijdens het bestelproces aan te geven dat je dit wilt. De service is gratis, dus er is eigenlijk geen reden om er geen gebruik van te maken. Enige voorwaarde is dat de opzegdatum van het abonnement dat je wilt opzeggen nog maximaal 3 maanden verwijderd is. Overstappen kan gemakkelijk online.

 

Samenwerking met Vodafone

Vodafone en Ziggo zijn een samenwerking aangegaan. Zo kunnen ze jou het beste bieden op het gebied van tv, internet, vaste telefonie én mobiele telefonie. Als je al klant bent bij Ziggo, dan merk je in principe niets van deze samenwerking. Je diensten blijven in vertrouwde handen, ook als je gebruik maakt van mobiele telefonie. Voor nieuwe mobiele abonnementen kun je terecht bij Vodafone. Als je digitale televisie en internet van Ziggo hebt en bovendien mobiele telefonie via Vodafone, dan kun je aanspraak maken op leuke, gratis extra’s. Je ontvangt bijvoorbeeld gratis dubbele data en op bepaalde abonnementen krijg je €5 korting. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Login/Register access is temporary disabled